Tien Hsien Liquid, un leac nu numai pentru cancer

La o prima vedere, suplimentul natural Tien Hsien ar fi adjuvantul perfect in lupta cu cancerul. Intr-adevar, actiunea sa puternic antitumorala favorizeaza distrugerea celulelor canceroase si insanatosirea corpului, insa pe langa aceste efecte, leacul acesta mai are cateva proprietati terapeutice, avantaje deci, care pot fi utilizate pentru a trata si alte afectiuni precum unele boli autoimune, diabetul, colecistita, unele boli cardiace etc.
Exceptand functia antitumorala, despre care oricum vom vorbi mai jos, Tien Hsien are 2 mari caracteristici importante: este un antiinflamator de exceptie (deci poate fi folosit ca adjuvant in toate cazurile de inflamatie a tesuturilor, inclusiv in psoriazis) si este un antioxidant puternic, lucru care de asemenea previne aparitia bolilor cardiace, a cancerului, plus ca incetineste si procesul de imbatranire.
Apoi, produsul actioneaza si asupra celor care sufera de diabet zaharat prin mecanisme care care reduc glicemia, dar si asupra celor care sufera de hipercolesterolemie, reducand cantitatea de colesterol din sange si de pe artere. Aceste doua functii sunt foarte utile atat in cazul celor cu diagnostice confirmate, cat si in cazul celor care sunt pe cale sa dezvolte una sau ambele boli. Cu alte cuvinte, Tien Hsien poate inversa dezvoltarea diabetului, cat si a hipercolesterolemiei.

Acest supliment a fost folosit intotdeauna de catre practicienii medicinei traditionale chinezesti, atat ca analgezic, cat si ca tratament pentru cancer, artrite sau chiar si alergii. In medicina actuala, tratamentelor naturiste nu li se acorda prea mare importanta, asta desi exista produse ca Tien Hsien, care au efecte dovedite in numeroase randuri. Totusi, spre deosebire de abordarile homeopate sau holistice, acest supliment poate fi folosit si ca tratament adjuvant in terapia oncologica, fara sa interactioneze in sens negativ cu inhibitorii hormonali sau cu medicatia utilizata in chimioterapie. Din contra chiar, atunci cand este folosit ca adjuvant, ca tratament complementar, acest produs tinde sa atenueze efectele secundare negative si sa accentueze efectele pozitive ale medicatiei, adica distrugerea tumorii si indepartarea resturilor ei din corp.
Actiunea antitumorala a acestui produs se manifesta printr-o serie de efecte sinergice, printre care si:
  • infometarea tumorii prin oprirea circulatiei sanguine in zona afectata. Acest lucru stimuleaza oprirea diviziunii celulare necontrolate sau macar incetinirea acestui proces;
  • stimuleaza moartea celulelor canceroase. Majoritatea tumorilor maligne contin celule la care fenomenul de apoptoza, adica de sinucidere programata (ca urmare a imbatranirii sau alterarii), a fost dereglat. Prin stimularea apoptozei celulelor canceroase, tumora scade considerabil in dimensiuni, evitandu-se astfel extinderea la organele alaturate si toate efectele secundare ale producerii de metastaze;
  • nu in ultimul rand, Tien Hsien creste rata de folosire a oxigenului in tesuturi. Acest lucru nu e catusi de putin unul minor, intrucat dereglarea mitozei (adica a divizunei celulare) este pusa pe seama unei oxigenari insuficiente in multe cazuri de aparitie a cancerului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu