Cum actioneaza Tien Hsien Liquid?

Tien Hsien este un produs care provine din medicina traditionala chinezeasca. Fiind un tratament oncologic cunoscut si folosit inca din urma cu cateva mii de ani, Tien Hsien este astazi un produs popular printre cei care practica medicina alternativa, mai ales ca eficienta lui a fost demonstrata de mai multe ori. Are puterea sa opreasca evolutia tumorilor maligne prin aceleasi mecanisme pe care si terapiile conventionale le utilizeaza, cu mentiunea ca cei care folosesc acest produs nu au parte si de efectele secundare pe care le experimenteaza cei care recurg la chimioterapie.

Produsul este bazat pe o serie de plante destul de rare, indeosebi pe ciuperci din regiunea Chang Bai, despre care se stie ca ar avea un sol bogat in in germaniu, seleniu si mangan, minerale cu caracter puternic antitumoral. Totusi, acest produs nu opreste dezvoltarea tumorilor pur si simplu, ci actioneaza la un nivel mult mai complex, incetinind serios evolutia tumorala sau chiar oprind-o de tot.

Unul dintre efectele principale e cel de inhibare al procesului de angiogeneza, adica de dezvoltare a unei retele sanguine in jurul tumorei. Oprind gradual alimentarea cu sange, dezvoltarea celulara nu mai are loc, iar tumora este silita sa scada in dimensiuni ca urmare a procesului de “foamete” prin care trece. Totodata, Tien Hsien opreste migrarea celulelor canceroase, reducand astfel riscul de aparitie a metastazelor. Din acest punct de vedere e important de mentionat ca acest produs nu interactioneaza cu metodele de terapie conventionala, ba chiar din contra, reduce efectele secundare negative (greturile, varsaturile, starile de maleza si pierderea parului), accentuand in acelasi timp efectele pozitive ale terapiilor, anume inlaturarea celulelor canceroase si a resturilor tumorale.

Un alt mare avantaj oferit de acest produs e faptul ca induce apoptoza celulelor maligne, adica favorizeaza moartea celulelor canceroase. In general, prin acest termen ne referim la sinuciderea celulara (proces care are loc frecvent in organism), care e programata genetic sa aiba loc dupa o anumita perioada sau in anumite conditii. Apoptoza celulelor maligne inseamna ca tumora este din nou silita sa scada, lucru care imbunatateste drastic sansele de supravietuire ale oricarui bolnav de cancer.

Celulele care formeaza tumora maligna isi pierd capacitatea de diferentiere celulara. Sub actiunea produsului, nu numai ca se stimuleaza diferentierea, dar celulele tind sa isi repare si codul genetic, oprind astfel procesul de divizare necontrolata (care, de altfel, cauzeaza dezvoltarea tumorii).

La aceste avantaje se adauga faptul produsul este un excelent imunomodulator, in sensul ca imbunatateste si regleaza sistemul imunitar, astfel incat acesta sa functioneze in parametri optimi. In plus, datorita efectului de reglare a aciditatii interne, se evita multe afectiuni gastrice, precum si cetoacidoza metabolica, implicit respiratiile Kussmaul si toate celelalte efecte conexe. 

Nu in ultimul rand, Tien Hsien previne aparitia bolilor de inima (prin 2 mecanisme distincte: regleaza nivelul colesterolului si protejeaza muschiul miocardic), a trombozelor venoase (gratie efectului antitrombotic), a edemelor pulmonare, precum si numeroase alte afectiuni infectioase datorita caracterului sau antiviral, antibacterian (omoara o buna parte dintre bacteriile patogene) si antifungic (previne aparitia ciupercilor).