Marturii

Cateva marturii ale persoanelor care au incercat produsul Tien Hsien Liquid, preluate de pe internet.

Din Romania:

"Buna ziua. Mama mea a folosit medicamentele naturiste de la Secom, inclusiv Tienul. Cazul ei nu a fost unul fericit, datorita bolii avansate ( fiind cancer la ovar neoperabil cu metastaze), insa produsele sunt extraordinare. Au combatut efectele chimioterapiei, si cat timp le-a luat nu realizai pur si simplu care are aceasta boala groaznica. Datorita unor complicatii nu a reusit sa lupte cu aceasta boala, insa pana in ultimul moment nu a avut dureri, si tind sa cred, ca s-a intamplat acest lucru datorita produselor naturiste, care cel putin au ajutat-o sa suporte boala mai usor."
"Da si mama mea dupa doua luni tinute cu Tien ii disparusera metastazele de la ficat si chiar se ingrasase. Tragedia a venit dupa ce a trebuit sa faca pauza de chimio si dupa ce a terminat si tratamentul aceasta, Ea l-a tinut 6 luni..asa il recomanda cei de la clinica care comercializeaz doua aceste produse. Initial se tine 2 luni cu 3 fiole pe zi, apoi 2 fiole inca doua luni si 1 fiola ultimile 2 luni. (plus alte medicamente de la ei in functie de tipul de cancer sau legate de problemele personale ale pacientului). In cazul in care mai ales este un cancer in prima sau a 2 a faza sau macar operabil, recomand aceste produse avand un efect extraordinar. Bineinteles depinde de organismul fiecarui om. Insa in cazul unor astfel de boli, chimioterapia fara un tratament naturist este dezastru."
"Mama era stadiul 4 nu a putut fi operata..imi pierdusem orice speranta... Doctorii ii dadeau maxim 3 luni :( si cu ajutorul lui Dumnezeu si cu tratament are deja 3 luni de cand a foat diagnosticata  "
[sursa]

"Draga redactie "Formula AS",
Am 43 ani si sunt stabilita in Canada de mai bine de 7 ani. Chiar si acolo, departe de casa, va citesc revista si va felicit pentru continutul ei. Va retin atentia cu povestea mea, care poate fi un exemplu si pentru alti cititori aflati intr-o situatie asemanatoare. In aprilie 2003 am fost diagnosticata cu cancer mamar, stadiul IV. Aici, in Canada, am consultat cel putin 10 medici oncologi si toti au fost de parere ca pentru un cancer la san in stadiul IV speranta de viata este de 2 ani, daca urmezi tratamentele medicinei alopate. Norocul meu a venit din Bucuresti, prin sora mea, care a luat legatura cu oamenii minunati de la "Energy Plus", carora le multumesc si pe aceasta cale, desi nu ma voi putea recompensa niciodata pentru binele facut mie si altor bolnavi fara speranta. Am primit o schema de tratament antitumoral complex, principalul produs fiind Tien Hsien Liquid.
Datorita faptului ca am urmat tratamentele alopate si naturale boala este in remisie, lucrez si imi urmez viata fara prea multe probleme, astfel incat, in loc sa fac aranjamente pentru inmormantare (scuzati cinismul), va scriu si va rog sa ma ajutati sa-mi impartasesc experienta. Va doresc tuturor multa sanatate!" [sursa]

Mai multe marturii din strainatate (in limba engleza) pot fi gasite aici.